top of page

Tillsammans skapar vi  förutsättningar för ett bra arbetsliv


Jag heter Johan Möller och är psykolog och organisationskonsult.
Jag hjälper individer, grupper och organisationer att bli bättre genom att hjälpa dem få  en större psykologisk förståelse för hur vi människor fungerar. På så sätt kommer samarbete, effektivitet och kommunikation att bli bättre.

Exempel på uppdrag jag gärna genomför:

Facilitering av organisationsförändringar
Att göra ändringar i en organisation går sällan smidigt. Här är jag ofta med som ett stöd i förändringen. Tillsammans lägger vi upp en plan för förändringen, hur den bör kommuniceras och genomföras rent praktiskt. Det finns ofta stora vinster i både tid och pengar att hämta genom att öka hastigheten och kvaliteten i förändringsarbetet.

 

Grupputveckling
Har ni en ledningsgrupp eller en annan konstellation som behöver hjälp att arbeta bättre tillsammans? Utifrån era behov tar vi fram en åtgärdsplan och så är jag sedan med och leder er fram till ett bättre samarbete. Oavsett om det gäller samarbete, konflikter eller ledarskap.


Chefshandledning
Är du chef och vill ha ett bollplank? Jag har stor erfarenhet av att handleda ledare som vill ha hjälp att få ut mer av sig själva.

Ledarutveckling och ledarskapsutbildningar
Jag håller även klassiska utbildningar i ledarskap om det är så att ni är en grupp som vill utvecklas tillsammans.

Så här jobbar jag

Tillsammans med dig som uppdragsgivare arbetar vi fram syfte och mål för vårt samarbete. Jag är mån om att vi har en bra dialog och att vi kommer överens om de insatser som ska göras. Jag vill att tröskeln för kontakt ska vara låg - så hör gärna av dig så berättar jag mer!

Impligo - vad betyder det?

Namnet Impligo kommer från en ordlek utifrån ”Implementering av psykologi”. Det betyder att att människor, grupper, organisationer och system behöver uppleva och förstå för att lära och utvecklas.
Och det är precis så jag vill jobba. Att du som anlitar mig ska känna att du inte bara får hjälp med att lösa en viss situation på kort sikt. Utan också att du lär dig, upplever och till slut  utvecklats att möta liknande situationer på ett bra sätt i framtiden.


​Jag bor i Varberg där jag samarbetar och delar kontor med KBT i Halland, Drottninggatan 25, på torget.

www.KBTiHalland.se 

Jag är certifierad i:

Lead forward: Strukturerad ledarutveckling

Teampro: Grupputveckling

KAKS (Konflikter, Aggressivt beteende och Kränkande särbehandling): Teori och utredningsmetodik.

​​

Medlem i Psykologförbundet & Psykologföretagarna

Psykolog sedan 2009.
 

Kontakta mig på Johan@impligo.se eller 0702- 459037.
 

12122019-12122019Johan2.jpg
bottom of page